Automoto
SPORTOVI
Automoto
O novom naslovu

Kimi još jednom dao do znanja zbog čega je najlik Formule 1

Kimi Raikkonen je još jednom privukao pažnju medija svojom hladnoćom, zbog koje je i dobio nadimak Iceman.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vozač Lotusa jasno je u intervjuu za njemački Sport Bild dao do znanja što bi za njega značio novi naslov prvaka svijeta u Formuli 1.

"Znam samo da ne bih bio sretniji zbog njega", izjavio je pomalo šokantno Finac, koji je inače vrlo dobar prijatelj s vozačem Red Bulla i trostrukim svjetskim prvakom Sebastianom Vettelom.

"Teško je biti prijatelj s nekime u Formuli 1, ali mi to jesmo", potvrdio je svjetski prvak iz 2007. godine, koji je nakon Velike nagrade Bahreina privatnim jetom poveo Vettela do željene destinacije.

"Što dogodine? Iskreno, ne znam. Koncentriran sam na ovu sezonu i to je jedino što mi je bitno. Kada dođe kraj sezone onda ću sjesti i donijeti najbolju odluku za sebe. Trenutno ne želim tratiti vrijeme razmišljajući o dalekoj budućnosti", zaključio je Finac.

Räikkönen je, spomenimo, najbliži Vettelov pratitelja na ljestvici vozača nakon četiri odrađene utrke. Nijemac nakon pobjede u Bahreinu ima 77 bodova na svom kontu, a Finac svega 10 manje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider