Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Porasli mu apetiti

Hamilton otkrio: To je najbolji film koji sam ikada gledao, želim glumiti u njemu

Vozač Formule 1 i svjetski prvak iz 2008. godine, Lewis Hamilton, očajnički želi jednog dana nastupiti u planetarno popularnom filmskom hitu "Fast and Furious" (Brzi i žestoki)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hamilton je već bio dio filma, doduše animiranog (Cars 2), u kojem je davao svoj glas. No danas su mu, kako tvrdi, apetiti "malo" porasli, pa bi volio glumiti zajedno s Vin Dieselom i Paulom Walkerom u vjerojatno novom nastavku Brzih i žestokih.

''Volio bih glumiti u tom filmu. To bi bilo sjajno. Neki sam dan gledao Brzi i žestoki 6, te mogu reći da je to najbolji film koji sam ikada gledao. Ti momci su brzi i misle da su ludi. No, za to sam im potreban ja. Već dugo nije napravljen neki dobar film o utrkivanju'', rekao je vozač Mercedesa britanskim medijima.

S obzirom da mu se djevojka Nicole Scherzinger (pjevačica) kreće u Hollywoodskim krugovima, vrlo je vjerojatno da će ga i njezina preporuka malo pogurati. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider