Automoto
SPORTOVI
Automoto
Hoće li je poslušati?

Corinna se napokon oglasila: 'Napustite bolnicu i pustite nas na miru'

Supruga Michaela Schumachera, Corinna zamolila je medije da napuste bolnicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bolnica u Grenobleu u kojoj se oporavlja Michael Schumacher već je više od tjedan dana pod okupacijom medija. Sva ta pompa smeta njegovoj supruzi Corinni i cijeloj obitelji koja svakog dana mora proći kroz šumu mikrofona i kamera.

Primjetan je napredak: Schumacher više nije u životnoj opasnosti!?

Raspodijelio bogatstvo: Schumacher prije tri godine napravio oporuku

Sinoć je glasnogovornica F1 legende najavila kako više neće biti press konferencija ispred bolnice, a danas je Corinna Schumacher poručila:

''Molim vas da nas podržite u zajedničkoj borbi s Michaelom. Važno je da se pouzdate u liječnike i bolnicu kako bi mogli raditi u miru te da vjerujete u njihova priopćenja. Molim vas, napustite bolnicu i pustite nas na miru.''

Borba za života Michaela Schumachera jedna je od top vijesti u svijetu. Stotine novinara zbog toga su stigle u Grenoble i traže bilo kakvu vijest oko stanja nesretno stradalog Nijemca. Većina ih je okupljena ispred bolnice, no bilo je je i pokušaja ulaska na peti kat na kojem se nalazi Schumi. Jedan se čak prerušio u svećenika ne bi li se približio bivšem F1 vozaču, no njegov je pokušaj propao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider