Automoto
SPORTOVI
Automoto
Čekaju se detalji

Primjetan je napredak: Schumacher više nije u životnoj opasnosti!?

Svjetske agencije pišu kako je Michael Schumacher pokazao mali napredak, ali da je i dalje u 'kritičnom i stabilnom stanju'…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Schumi je pokazao mali napredak ka oporavku, to su najnovije informacije vodećih svjetskih agencija o zdrastvenom stanju legendarnog šampiona Formule 1, koji se bori za život još od 29. prosinca kada je doživio tešku skijašku nesreću.

Raspodijelio bogatstvo: Schumacher prije tri godine napravio oporuku

Tu informaciju njemačkim medijima otkrio je neimenovani izvor blizak obitelji Schumacher, no službeno priopćenje još uvijek glasi - 'stanje je kritično, ali stabilno'.

Nešto drugačijim informacijama barata Bild, koji je navodno od liječničkog tima predvođenog profesorom Jean-Francoisom Payenom doznao da Schumacher više nije u životnoj opasnosti.

Konferencija za medije s najnovijim informacijama oko Schumacherovog stanja, te dodatnim detaljima nesreće trebala bi se održati u srijedu u 11 sati u Albertvilleu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider