Automoto
SPORTOVI
Automoto
Molitve i podrška

Cijeli svijet šokiran zbog Schumija: 'Ne spavamo mirno'

Dok se Michael Schumacher bori za život u bolnici u Grenobleu, podršku mu izražavaju bivši kolege.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Michael Schumacher nalazi se u stanju inducirane kome. Liječnici nisu htjeli davati prognoze, ali su poručili kako je situacija jako ozbiljna. Još jučer su nakon vijesti o nesreći, pa i o pogoršanju stanja, mnogi izrazili podršku legendarnom Nijemcu putem društvenih mreža.

Aktualni 'hashtagovi' na Twitteru su #SchumiGetWellSoon, #strongman, #Schumi, #Schumacher...

Schumacher je preživio teške nesreće, valjda će i ovu...

Schumacher i dalje kritično, liječnici zabrinuti: 'Situacija je ekstremno ozbiljna'

Na Twitteru se među prvima oglasio Felipe Massa s rečenicom: ''Molim Boga da pomogne Michaelu. ''

Sebastian Vettel, aktualni svjetski prvak u Formuli 1 s nadimkom "Baby Schumi" u počecima karijere, poslao je poruku podrške svojem sunarodnjaku: "Michael mi je bio poput oca u Formuli 1".

Porukama podrške na Twitteru su se oglasili brojni francuski automobilistički asovi poput Sebastiana Loeba, Julesa Bianchija i Olivera Panisa.

"Svi očekujemo da se Schumacher brzo oporavi. Siguran sam da svijet motosporta ne spava mirno", istakao je Loeb.

Na Twitteru se oglasio i poznati njemački košarkaš Dirk Nowitzki, zvijezda NBA momčadi Dallas: ''Moje misli su sa Schumacherom.''

Bivši vozač Formule 1 David Coulthard: 'Michael je fizički spreman preskočiti i ovaj izazov.''

Fernando Alonso na Twitteru: "Oporavi se što prije Michael. Nadam se da ćemo ubrzo čuti dobre vijesti.''

Lewis Hamilton i Adrian Sutil: "Moje misli i misli moje obitelji su s Michaelom i njegovom obitelji. Želim mu brz oporavak i neka ga Bog blagoslovi", napisao je Hamilton, a Sutil se nadovezao: "Nadam se da će se Michael Schumacher brzo oporaviti. Želim sve najbolje njemu i obitelji.

Svjetski motociklistički prvak Marc Marquez također se oglasio povodom nesreće legendarnog Nijemca: "Kaiser, budite jaki i nemojte se predavati", objavio je Marquez na Twitteru, pridruživši se brojnim ljubiteljima automobilizma koji su izrazili podršku Schumacheru.

Veliki talijanski nogometaš Alessandro Del Piero javio se iz Australije, gdje u smiraju karijere igra za Sydney: "Misli su uz Michaela Schumachera. Forza Campione."

Brojni drugi nogometaši žele brz oporavak Schumacheru, između ostalih i najbolji igrač Arsenala ove sezone Aaron Ramsey: "Čuo sam grozne vijesti o Michaelu Schumacheru. Moje misli su uz njega i obitelj."

Jedan od najboljih desnih bočnih ikad Cafu: "Michaele, nastavi se boriti i uskoro ozdravi."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider