Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
Pokrovitelj LIDL

Auto gol ima izazov za hrvatske navijače: Može li se bosih nogu zabiti gol?

Navijači su se okušali u novom izazovu Auto gola i osjetili kakav je to pritisak kad moraš zabiti gol.

Auto gol (Foto: GOL.hr)

Nogometna euforija nastavlja se u Leipzigu, a Matej Sunara na Marktplatzu među hrvatskim navijačima izazvao je one najhrabrije da se priključe novom izazovu ekipe Auto gola. Neki su pokušali bosi zabiti gol, nekima je trebala mala pomoć ekipe, a bilo je i onih sretnika kojima je pošlo iz prve. Kako je izgledala vesela atmosfera, pogledajte u videu.

Ekipa Auto gola postavila je pred naše navijače novi Lidlov izazov: cilj je bio nogometnom loptom pogoditi metu i osvojiti vrećicu u kojoj se nalaze razni navijački rekviziti i Lidlove grickalice uz koje je svako navijanje hrskavije. Navijači su sami mogli birati za koju će se nagradu boriti.

U ovom izazovu apsolutni su pobjednici klinci koji su iz prvog pokušaja odnijeli nagradu. Neki su pak neuspješno pokušali gađati bosi i upomoć zvali prijatelje pa su svi zajedno podijelili paket Perlenbacher Pilsa. Recimo, Nikola je promašio, ali nije odustao od nagrade, pa je upomoć pozvao brata Lovru. Dečki su zajedničkim snagama uspjeli osvojiti nagradu.

Jedina dama koja se odvažila okušati u ovom izazovu bila je Monika, koja za današnji okršaj protiv Italije samouvjereno predviđa rezultat 2:0 za Hrvatsku te da će Kramarić i Modrić zabiti te golove.

Pratite i dalje izazove našeg Auto gola za navijače u Njemačkoj, a sve za navijanje kod kuće nabavite u vašem obližnjem Lidlu.

Sadržaj je napravljen u produkciji portala gol.hr, u suradnji s partnerom Lidlom po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta