Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Misle da glume

Nije da se Barca žali na suce, ali...: 'Za sve je kriv Mourinho!'

Iako su nogometaši Barcelone u utorak, u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, gostovali na Park prinčeva u Parizu kod PSG-a, Barcelonin brazilski desni bek Dani Alves uspio je i u tu priču nekako smjestiti trenera Real Madrida Josea Mourinha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka prije dvije godine između Real Madrida i Barcelone, katalonska momčad je pobijedila s 2-0.

>> Zabili i Messi i Ibra: PSG iščupao remi protiv Barcelone u 94. minuti!

>> Sporan gol: 'Ibra je bio metar u zaleđu, kako to sudac nije vidio?'

Lionel Messi tada je oba gola zabio nakon isključenja Realovog Portugalca Pepea, koji je dobio izravni crveni karton zbog starta na brazilskom desnom braniču Barcelone Daniju Alvesu. Realove navijače naročito je naljutilo što je Brazilac tada dugo ležao na travnjaku, bio je iznesen na nosilima, a samo koju minutu nakon crvenog kartona je opet najnormalnije trčao.

Mourinho stavio Starka na svoju crnu listu

Tu utakmicu je sudio Nijemac Wolfgang Stark. Jose Mourinho stavio ga je nakon utakmice na ''svoju crnu listu sudaca''.

Poprilično loše suđenje Wolfganga Starka obilježilo je prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između PSG-a i Barcelone (2-2) na Parku prinčeva. Iz obje momčadi su imali pritužbe na njegovo suđenje, a u Barceloni se ljute što je Zlatan Ibrahimović gol za 1-1 zabio iz zaleđa.

Dani Alves je dan nakon utakmice izjavio:

"Kada je sudac pod pritiskom, to na njega utječe."

Upitan misli li na Josea Mourinha i slučaj otprije dvije godine čiji je bio glavni protagonist, odgovorio je kratko:

"Da!"

Dani Alves: Zbog Pepa sam obilježen kao igrač koji glumi

Onda je rekao nešto više o tome.

"Protesti utječu na suce. U utorak sam bio očigledno fauliran, slično kao i na Bernabeuu od Pepea. No, ništa nije dosuđeno, jer ja sam, eto, obilježen kao igrač koji glumi. Da mi je njihov igrač slomio nogu, možda bi i nešto bilo dosuđeno. Nije mi slomio nogu, pa sam ja valjda opet bio igrač-glumac."

'U nogometu su ipak važniji igrači'

I nakon što je to sve rekao, dodao je sljedeće.

"Ali, nemojmo pričati o sucima, jer u nogometu su važni igrači. Ako je sudac važan čimbenik utakmice, znači da je napravio nešto krivo. Nije da se mi žalimo, samo želimo podvući da postoje situacije koje utječu na rezultat utakmice." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider