Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavio pobjedu uz pršut!

Modrić izborio status zvijezde u Madridu: Za navijače igrač utakmice!

Ako je suditi po tretmanu koji je nakon nove golčine dobio na internetskim izdanjima najčitanijih madridskih sportskih dnevnika, Marce i AS-a, Luka Modrić izborio je status zvijezde...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U anketi provedenoj na Marca.comu, Realovi su navijači Modrića proglasili igračem utakmice protiv Mallorce uz natpolovičnu većinu glasova: 55.2%. Gonzalo Higuain dobio je 28.7%, a Mesut Özil 16.1%.

>> Mega golčina Luke Modrića: Zabio za preokret i pobjedu Reala!

>> Modrićev gol života i crveni Naniju okrenuli sve: Real prošao dalje!

Isti je dnevnik na novi Modrićev supergol u 5-2 pobjedi reagirao pregledom Modrićevih supergolova kroz karijeru. Izdvojeno ih je devet, od čega dva za Real, četiri za Tottenham, jedan za hrvatsku reprezentaciju (protiv Izraela) i dva u Dinamovu dresu tijekom sezona 2005/06 odnosno 2006/07.

S druge strane, televizijska redakcija AS-a objavila je videoreportažu u kojoj je Modrić prikazan kako se novinarki zahvaljuje na intervjuu podizanjem stakla na svom luksuznom Audiju. U pravom paparazzi-stilu snimljen je kako s autom polako napušta parkiralište i odlazi u nepoznatom pravcu.

U popratnom se tekstu navodi da je novu dobru partiju u Realovu dresu proslavio u jednome poznatom madridskom restoranu kušajući glasoviti španjolski pršut. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider