Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerujete li u ovo?

Bomba iz Brazila: 'Neymar je već potpisao – za Bayern!'

Gdje će sljedeće sezone igrati Neymar jedno od najvećih pitanja nadolazećeg prijelaznog roka.

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice, 21-godišnji brazilski as Neymar iz Santosa, gotovo će sigurno tijekom ljetnih dana napustiti domovinu i doći u Europu.

Dugo vremena je postojala samo dvojba hoće li Neymar odjenuti dres Barcelone ili madridskog Reala. U posljednje je vrijeme, pak, sigurna oklada bila dolazak na Camp Nou, no ako je vjerovati riječima nekadašnjeg dopredsjednika njegovoga kluba Santosa, Vicenteu Cascioneu, neće Neymar niti u Barçu, niti u Real.

"Imam provjerenu informaciju iz prve ruke, a ona kaže da je Neymar već potpisao ugovor s Bayernom. Od kolovoza je on igrač prvaka Njemačke", napisao je na svom blogu Cascione.

Kasnije je dotični i brazilskim medijima potvrdio takvo što riječima "je, svi su mislili da ide u Primeru, ali on će krenuti put Bundeslige".

U kojem će klubu Neymar nastaviti karijeru?

Ukupno glasova:

''To je glupost. Nema niti grama istine u svemu tome'', rekao je kratko glasnogovornik Bayerna Markus Horwick. No, slično su Bavarci demantirali i dolazak Guardiole...

Recimo da je Neymar u prvoj momčadi Santosa od 2009. godine, a u brazilskoj Serie A je postigao 54 pogotka u 102 nastupa. Dosad je dres brazilske reprezentacije na sebe stavljao 32 puta i pritom postigao okruglih dvadeset pogodaka.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider