Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako izabere Furiju...

Počeo rat Brazilaca i Španjolaca za igrača o kojem svi pričaju

Prema pisanju španjolskog AS-a, Brazilski nogometni savez (CBF) obavijestio je kolege iz španjolskog (RFEF) da imaju namjeru koristiti Diega Costu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski napadač Atletico Madrida Diego Costa, koji još uvijek nije odigrao natjecateljsku utakmicu za Brazil ili Španjolsku, i dalje dvoji čije će državljanstvo u konačnici prihvatiti, a kako sada stvari stoje oba će se saveza "potući" za njegovu naklonost.

Oba su izbornika, Luiz Felipe Scolari (Brazil) i Vicente del Bosque (Španjolska), najavila da će pozvati Diega Costu za prijateljske oglede u studenom, a čiji će poziv vodeći strijelac španjolske Primere prihvatiti tek treba vidjeti.

Ukoliko prihvati poziv Španjolske, vjeruje se da će CBF cijeli slučaj prepustiti FIFA-i, koja bi potom trebala donijeti odluku da li Diego Costa može zaigrati za "furiju" u službenim utakmicama.

U tom bi slučaju nastup Diega Coste na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Brazilu bio ugrožen, jer uvijek postoji mogućnost da se slučaj zakomplicira i da papiri ne budu na vrijeme riješeni. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider