Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerica u Dinamu

Mamić u šoku: Zaista je nevjerojatno što nam se događa!

Dinamo je u Koprivnici pobijedio 2:0 Slaven Belupo u prvoj polufinalnoj utakmici hrvatskog Kupa, a utakmicu je obilježio prekrasan pogodak i teža ozljeda Zvonka Pamića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Modri“ bi gostovanje u Koprivnici mogli označiti još jednim ugodnim izletom da nije bilo ozljede Zvonka Pamića koji je ostao ležati na travnjaku desetak minuta nakon što je zabio prekrasan pogodak iz slobodnog udarca.

Kup: Dinamo pobijedio, Rijeka se spasila nakon ruleta 11-eraca

„Moram priznati da sam u šoku zbog teške ozljede Pamića. Zaista je nevjerojatno što nam se događa“, izjavio je Zoran Mamić nakon utakmice.

„Za konačne prognoze treba pričekati pregled, ali prve pretrage nikako nisu dobre. Magnetska će pokazati detalje, ali ne izgleda dobro. Zarotirala mu se stajna noga i velika je vjerojatnost kako se radi o ozljedi kakvu imaju Taravel i Addy odnosno Husejinović - prednji križni ligament“, objasnio je Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Da je trener Dinamo mogao birati koji će mu se igrač ozlijediti, Pamić bi bio među zadnjima u redu. Pamić je prije svega vezni igrač, no radi se polivalentnom nogometašu koji može igrati na nekoliko pozicija. Mamiću je u nekim taktičkim varijantama mogao poslužiti kao zamjenska opcija na deficitarnom mjestu stopera, kao što je to bio slučaj u Puli protiv Istre u drugom poluvremenu, kada je Dinamo na travnjaku imao izuzetno ofenzivnu postavu.

Dinamo ima najširi fond igrača u HNL-u, ali čak ni „modrima“ nije svejedno kada im se ozljede tri igrača iz najužeg kruga prvotimaca, i to igrači koji igraju na istim ili sličnim pozicijama. Budući da je prijelazni rok davno završio, a da na tržištu baš i nema previše slobodnih igrača adekvatne kvalitete, Dinamo će morati popuniti rupe svojim mladim igračima. Dok jednom ne smrkne, drugom ne osvane, kaže stara poslovica.

Šimunović već koristi priliku nakon ozljeda Taravela i Addya, vidjet ćemo kome će s otvoriti vrata prve momčadi nakon ozljede Pamića.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider