Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čista jedinica

Evo što kaže Ivanković nakon četvrtog poraza u osam utakmica!

Dinamo je na gostovanju u Parku mladeži doživio drugi poraz ove sezone u HNL-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Branko Ivanković prokomentirao je poraz u Splitu od 1:0.

>> Torcida pomogla BBB-ima: Mate Bilić nokautirao Dinamo!

„Čestitke Splitu na pobjedi. Znali smo da nas čeka borbena i čvrsta utakmica, pripremali smo se na to jer smo znali da ćemo teško stvarati prilike protiv ovako gusto postavljenog protivnika. U takvoj igri je bitno zabiti, promašili smo neke prilike, bili dosta loši iz prekida kojih smo danas imali jako puno i onda je teško očekivati više od ovoga“, izjavio je Ivanković, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Dobili smo gol iz naše male pogreške, oni su imali rezultat, dalje su se branili i onda je bilo još teže proći; čak je i Bilić bio na svojih 20-30 metara“, rekao je Ivanković i dodao:

„Ne mogu zamjeriti igračima na želji, borbenosti i pokušajima, ali danas nije išlo. Problem? Stvaramo dosta šansi, čak smo ih najmanje stvorili danas ako gledamo posljednje utakmice, no realizacija nije bila na razini. Da smo zabili prvi gol, onda se Split mora otvoriti, imali bismo više prostora i to je onda potpuno drugačija utakmica, ali nismo i završilo je kako je završilo“, zaključio je Ivanković pod čijim je vodstvom Dinama u dosadašnjem dijelu sezone upisao četiri poraza, jedan remi i tri pobjede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider