Nogomet
Nogomet

Vatreni odlično raspoloženi čekaju finale: Nazire se jedna promjena u prvih 11

Večer uoči velikog finala Svjetskog prvenstva Hrvatska - Francuska iz Moskve se javio reporter Nove TV Saša Lugonjić.

Saša Lugonjić (Foto: GOL.hr) (Foto:GOL.hr)

Odlično su raspoloženi bili hrvatski reprezentativci već prilikom odlaska iz hotela na trening.

Skupili su se tamo i navijači, ispunjavali su naši igrači želje, koliko su mogli, fotografirali se s njima i potpisivali autograme.

Isto tako, vrlo pozitivno je ozračje vladalo na treningu što je i logično. Što god se dogodilo u finalu, ostvaren je povijesni rezultat, povijesni uspjeh, ovo u Rusiji je najslavniji uspjeh i najslavnija epizoda s kojom će se sve buduće generacije mjeriti ubuduće kao što je to proteklih 20 godina bio slučaj s onom legendarnom broncom iz Francuske 1998.

Na posljednjem treningu su sudjelovali svi igrači, u petak su trening propustila petorica igrača - Subašić, Vrsaljko, Lovren, Strinić i Perišić.

U subotu su svi oni bili na raspolaganju Zlatku Daliću koji je na press-konferenciji rekao da sada trening i nije primaran jer se više nema što trenirati jer je najvažnije da se igrači dobro odmore i što svježiji dočekaju veliko finale.

Jedna se promjena naslućuje iz hrvatskog tabora uoči utakmice, a to je promjena na poziciji lijevog beka. Dakle, da eventualno Josip Pivarić krene od prve minute umjesto Ivana Strinića...

U ponedjeljak, od 10.50, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Saša Lugonjić (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)