Nogomet
Nogomet

Srećom, one ne odlaze iz Rusije: Seksi Kolumbijke ''upale'' u naš dio ždrijeba na SP-u

Reprezentacija Kolumbije plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Kolumbijska navijačica (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Kolumbija je prije četiri godine stigla do četvrtfinala Svjetskog prvenstva. No domaćin Brazil je ipak bio prejak za hit reprezentaciju koja se nakon dužeg izbivanja vratila na najveće nogometno natjecanje.

U Rusiji na putu da ponove taj uspjeh stoji Engleska. Kolumbija se kao prvoplasirana momčad skupine H plasirala u osminu finala u, barem na papiru, lakši dio ždrijeba u kojem se nalazi i Hrvatska. Ukoliko prođu Engleze, Kolumbijce u četvrtfinalu čeka pobjednik dvoboja Švicarska – Švedska.

Na ždrijeb se ne mogu žaliti i ovo je prilika veća od one prije četiri godine. No Engleska ima istu računicu i bit će zanimljivo vidjeti tko će uspjeti izboriti toliko željeni okršaj sa Švicarcima odnosno Šveđanima.

Jedna od posebnih priča gotovo svakog Mundijala su i atraktivne navijačice. Kolumbiju u Rusiji prati 20-ak tisuća navijača koji svojim dresovima obojaju dobar dio stadiona u žuto, glavnu boju njihove reprezentacije.

A među njima se posebno ističu prelijepe Kolumbijke koje iz utakmice u utakmicu privlače pozornost fotoreportera. I zato mnogi jedva čekaju njihovu novu utakmicu, s Englezima u Moskvi sljedećeg utorka.

Osmina finala Svjetskog prvenstva