Nogomet
Nogomet

Ronaldo i Mourinho već svjesni da su nedodirljivi!

Na igri nogometaša Real Madrida već je itekako vidljiv rukopis Josea Mourinha, a čini se kako je napokon savršenu formu uhvatio i Ronaldo.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Jose Mourinho nije potrošio puno živaca navijača da njihov omiljeni klub počne igrati onako kako je zamislio. Nakon problematičnog starta i nekoliko loših utakmica nakon pobjede nad AC Milanom u Ligi Prvaka čini se kako je sve konačno sjelo na svoje mjesto.

Mourinho? Fantastičan je. Sretan sam što je s nama. On je trofejni trener i s njime je zadovoljstvo raditi

- Cristiano Ronaldo
Mourinhovi kritičari su stoga itekako svjesni da bi se njegov 4-godišnji plan da klub postane Prvak Europe i postane nedodirljiv ide u pravom smjeru.

No, način na koji je Real demolirao moćni AC Milan te u Primeri nezgodne Deportivo i Malaga kojima je ukupno ubacio 10 golova - dokaz je kako Mourinho vjerojatno već sada likuje i kako svi u Madridu shvaćaju da je 'Special One'.

A posebna priča je Cristiano Ronaldo koji je, čini se, uhvatio savršenu formu. Uostalom, podatak kako momčad Real Madrida nije upisala niti jedan poraz od dolaska  Mourinha na klupu dovoljno govori.

'Pod njegovim smo vodstvom svi sretniji. Normalno je ne osjećati se dobro kada stvari krenu loše, no, srećom, ove sezone idu sjajno. Zahvaljujem Bogu zbog toga', kaže Portugalac dodavši:

'Mourinho? Fantastičan je. Sretan sam što je s nama. On je trofejni trener i s njime je zadovoljstvo raditi. Uvijek sam govorio kako želim da me baš on trenira, a zadovoljni su time i moji suigrači. Nadam se da ćemo pod njim osvojiti Ligu prvaka.

Kroz sedam Primerinih kola nogometaši Real Madrida upisali su pet pobjeda i dva remija.

U Ligi prvaka su na stopostotnom uspjehu nakon tri odigrana kola. Čarobna sezona Real Madrida tek je počela i samo se čeka tko će ih barem malo prizemljiti. Ako uopće ima takvih...