Nogomet
Nogomet

Propisno 'oprao' Mourinha: 'To je čovjek bez kulture - prava katastrofa!'

Potpredsjednik katalonskog nogometnog diva Barcelone, Carles Vilarrubi, još je jednom udario po uskoro bivšem treneru Real Madrida - Joseu Mourinhu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prošloga je tjedna Vilarrubi nazvao Mourinha zaraznom bolešću i pošasti, dok je ovoga tjedna još malo upotpunio svoj opis o vjerojatno najkarizmatičnijem nogometnom treneru današnjice.

''Povratak Mourinha u Chelsea je loša stvar, koliko god oni mislili da će ih vratit na pobjedničke staze. Sada ćete tek vidjeti pravog Mourinha! Ako će se ponašati na isti način kao u Španjolskoj, onda će sve završiti pravom katastrofom. Sumnjam da će mijenjati svoje ponašanje u tim godinama (50)'', rekao je potpredsjednik katalonskog kluba i nastavio:

''Ne govorim ovo jer je bio naš veliki rival, već zbog toga tko on zapravo je i što je dosada napravio. U tri godine u Španjolskoj je stvorio neslaganje, nerazmirice i nije donio ništa pozitivno. U nogometu bi promatrači trebali pronalaziti nešto edukativno, no kod Mourinha to ne postoji. Kod njega ne vidim ništa dobro! Tu ne govorim o sportu, već o kulturi. To je čovjek bez kulture - prava katastrofa'', zaključio je Vilarrubi.

Podsjetimo, Mourinho će ovog vikenda odraditi posljednju utakmicu na klupi Real Madrida, prije nego li se zaputi u Englesku, gdje će po drugi put preuzeti londonski Chelsea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.