Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na četiri godine

Mourinho već potpisao za Chelsea za 47 milijuna eura plaće

Jose Mourinho potpisao je četverogodišnji ugovor s Chelseajem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho potpisao je u utorak navečer četverogodišnji ugovor s Chelseajem, tvrdi The Sun. Čeka se još samo službena objava kluba sa Stamford Bridgea.

Već je tjednima javna tajna da se portugalski stručnjak, koji na kraju aktualne sezone napušta Real Madrid, vraća u Chelsea, a ako je točna informacija The Suna, koji se poziva na pouzdani izvor iz kluba, Mourinho se ovaj tjedan i službeno vezao uz ''bluese''. Engleski tabloid tvrdi da će 50-godišnji Portugalac za četiri godine zaraditi 47 milijuna eura.

Mourinho je početkom tjedna proveo dva dana u Londonu. Za javnost je tvrdio da je došao pogledati kvalifikacijsku utakmicu za Premierligu između Crystal Palacea i Watforda, te posjetiti prijatelje u glavnom britanskom gradu. No, pravi je razlog očito bio završetak pregovora s Chelseajem i potpis ugovora. S Mourinhom se na Stamford Bridge vraća i njegov vjerni pomoćnik Rui Faria koji ga prati u stopu od 2001. kad su zajedno počeli surađivati u Uniao Leiriji.

Očekuje se da će Mourinho službeno biti predstavljen sljedeći tjedan nakon što u subotu odradi posljednju utakmicu na klupi Reala protiv Osasune. U srpnju će povesti Chelsea na pripreme koje će uključivati turneje po Aziji i SAD-u. Podsjetimo, u prvom je mandatu Portugalac vodio Chelsea od 2004. do 2007. godine i osvojio šest trofeja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider