Nogomet
Nogomet

Mourinho žestoko odgovorio Pepeu: On ima jedan problem...

Kontroverzni trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho uzvratio je stoperu vlastite momčadi Pepeu na njegovom komentaru vezanom uz Ikera Casillasa...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

''Izjave gospodina Mourinha vezane za Ikera Casillasa nisu adekvatne. Mislim da je zaslužio više poštovanja. Iker je dio Reala, on je instituacija kluba i reprezentacije'', rekao je nedavno Pepe za Canal +, stavši u obranu Casillasu kojeg Mourinho uredno drži na klupi, a na vrata stavlja Diega Lopeza.

>> I dalje napeto u Realu: Sve kulminiralo nakon treninga

''Pepeovi komentari? Vrlo je lako analizirati njegove riječi. Pepe ima problem, a njegovo je ima Raphaël Varane. Tridesetjednogodišnjak je izgubio mjesto od 19-godišnjaka. To je životni zakon. Ali tko je imao hrabrosti staviti Varanea na travnjak? Ja sam'', rekao je Mourinho na press-konferenciji.

Tada je portugalski trener objasnio svoju odluku da na vratar postavlja Lopeza ispred Casillasa iako se legendarni prvi vratar Reala i španjolske reprezentacije odavno oporavio od ozljede ruke.

''Više mi se sviđa Diego Lopez nego Iker Casillas kao vratar. To nije osobna odluka i nema veze s ničim između mene i Ikera. Više volim vratare koji igraju dobro nogama i koji izlaze s linije i hvataju ubacivanja. Iker sjajno brani među vratnicama, ali ja preferiram drugačiji profil vratara'', dodao je Mourinho na pressici uoči ogleda 35. kola Primere protiv Malage.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.