Nogomet
Nogomet

Mourinho smiruje strasti nakon novog šokantnog poraza

Najveću senzaciju 1. kola nove sezone Lige prvaka kreirali su nogometaši Basela koji su usred Londona pobijedili Chelsea s 2-1. Menadžer ''bluesa'' Jose Mourinho smatra da nema potreba za paničarenjem…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Chelsea je u dvoboju skupine E poveo u 45. minuti pogotkom Oscara, ali su u nastavku Mohamed Salah i Marco Streller donijeli preokret švicarskom prvaku. Prvi je to Chelseajev domaći poraz u grupnoj fazi natjecanja nakon čak 29 utakmica. Posljednji datira još iz 2003. godine kada je bolji bio Beşiktaş.

>> Senzacionalni Basel šokirao Mourinha: Preokretom uzeli sva tri boda!

''Naravno da nismo sretni, ali nogomet je dobra i jednostavna zabava za svakoga. U teškim trenucima se vidi tko ima karakter. Želim da svi ostanu mirni i prepuste mi odgovornost. Nisam šokiran jer znam da je nogomet igra, a u stvarnosti ponekad ne pobjeđuješ'', poručio je Mourinho.

''Dakako da nisam zadovoljan rezultatom, ali mislim da je Basel igrao dobro. Došao je do izjednačenja u trenutku kad smo igrali najbolje i nakon toga nas je kaznio iz kornera u kojima smo inače jaki'', zaključio je portugalski stručnjak.

Inače, engleski novinari već su razljutili Mourinha nakon subotnjeg poraza od Evertona. Pitali su se zašto je Chelsea startao najgore u prvenstvu nakon dugo vremena. U četiri utakmice osvojili su tek sedam bodova.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.