Ostali sportovi
Ostali sportovi

Červar pohvalio, ali i upozorio igrače: "Ako budemo tako igrali, sigurno nećemo dobiti sljedeću utakmicu"

Izbornik je pozvao na oprez uoči sljedećeg izazova Hrvatske.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatska je pobjedom protiv Crne Gore otvorila Europsko prvenstvo u rukometu. Nakon lošeg prvog poluvremena, u drugom su Kauboji potpuno okrenuli utakmicu i na kraju uvjerljivo slavili.

''Mislim da u prvom poluvremenu nismo dobro igrali, obrana je bila loša, u napadu nismo bili strpljivi. Nasjeli smo na njihovu igru, igrali su jako disciplinirano, nismo imali timsku igru. U drugom je obrana bila kudikamo jača, obrana 5-1 jako je dobro funkcionirala na čelu s Duvnjakom. Mislim da moramo čvrsto biti na nogama, ne smijemo se dizati u nebo, moramo razmišljati o Bjelorusiji. Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu, sigurno nećemo dobiti utakmicu. Moram pohvaliti igrače, motivirano su ušli u nastavak, sve pohvale za drugo, ali ne i prvo poluvrijeme'', rekao je Lino Červar nakon utakmice za RTL.

Hrvatska na Euru krenula pobjedom, uragan Kauboja slomio Crnogorce u nastavku!

Je li drugo poluvrijeme slika Hrvatske kakvu Červar želi vidjeti ili može i bolje?

''Uvijek može bolje, ali sigurno ta igra daje optimizam. Narednu utakmicu od početka treba igrati tako.''

Červar tvrdi da nije bio iznenađen agresivnom i čvrstom igrom Crne Gore.

''Mi smo na to računali, ali oni su vrlo mudro igrali, napad je trajao jako dugo, mi smo nasjeli na to i imali smo problema. U drugom smo ih raširili, a obrana je postala granitna i to je odlučilo.''

Hrvatska na Euru krenula pobjedom, uragan Kauboja slomio Crnogorce u nastavku!

Dva brza isključenja Davida Mandića malo su poremetila planove.

''Nije lako igrati pod emocijama, na silu. Moramo više igrati nogama, prekršaj mora biti kratak, a ne držati igrače, onda se to kažnjava.''

Červar je za kraj zahvalio hrvatskim navijačima koji su stigli u velikom broju. ''Pozdravljam publiku koja nam je pomogla'', rekao je.
 

Rezultati by SofaScore