Nogomet
Nogomet

Je li izbornik Červar ovim riječima omalovažio veliki uspjeh naših rukometašica?

Zabilježili smo jednu, blago rečeno, čudnu izjavu izbornika Červara nakon pobjede protiv Angole.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Komentirajući utakmicu i pobjedu Hrvatske protiv Angole, izbornik Lino Červar dao je jednu čudnu izjavu u kojoj se osvrnuo i na naše rukometašice.

Pravdajući se zbog čega Kauboji igraju tako loše zasad na Svjetskom prvenstvu i pokušavaju pronaći uzroke za kiks protiv Japana i činjenicu da je rukometni liliputanac Angola držao cijelo poluvrijeme u šahu našu reprezentaciju, Červar je u izjavi za RTL rekao:

"Hrvatska je u Stockholmu i Austriji pokazala tko je, a ovo je juha, ovo je ništa. Zaključujući, treba reći to da će se pravo stanje u svjetskom rukometu vidjeti na Olimpijskim igrama u Tokiju i na Europskom prvenstvu u siječnju 2022. godine, a kod žena na Svjetskom prvenstvu u prosincu ove godine. To će biti realno, a ovo nije realno", poručio je izbornik.

Je li izbornik Červar ovim riječima omalovažio nedavni veliki uspjeh hrvatskih rukometašica i osvajanje brončane medalje na Europskom prvenstvu u Danskoj - to ostavljamo vama da procijenite.

Nesporno je da Červar u ovih nekoliko medijskih istupa od početka Svjetskog prvenstva u Egiptu izgleda nervozno, a naročito to vrijedi za dojmove i reakcije poslije utakmica. Cinici bi rekli, kako i ne bi bio takav kad jedna reprezentacija kao što je Hrvatska, s brojnim odličnim igračima, pod njegovim vodstvom izgleda tako kako izgleda u jednoj od najlakših skupina svjetske smotre...