Tenis
Tenis

Đokovića optužuju za varanje zbog ove scene udisanja: "Volio bih znati što je u toj boci''

Novak Đoković plasirao se u polufinale Wimbledona, ali naišao je na optužbe zbog sumnjive bočice iz koje je nešto udisao...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih svjetskih tenisača, Novak Đoković, čudesnim preokretom plasirao se u polufinale Wimbledona poslije trilera u pet setova protiv Jannika Sinnera.

Srpski tenisač vratio se iz dva seta minusa i slavio u dramatičnom meču, čiji ste prijenos mogli pratiti na Sportklubu, a njegov je nastup bio toliko impresivan da su pojedini posumnjali kako je varao.

Spektakularni preokret Novaka Đokovića za polufinale Wimbledona, bio je na korak od ispadanja

Društvene mreže upiru prstom u sumnjivu bočicu, a teoretičari zavjere na internetu tvrde kako je Đoković iz boce udisao nešto "jako čudno".

Jedan korisnik Twittera objavio je snimku s meča četvrtoga kola Wimbledona protiv Tima van Rijthovena, na kojem je krupno kadriran Novak Đoković na pauzi između gemova.

Pogledao prema svom timu i tražio dozvolu

Đoković je, držeći bočicu u ruci, naizgled pogledao prema svojem timu na tribinama i gestikulirao kao da se zapitkuje "smijem li", a kad je dobio dozvolu, udahnuo je iz bočice.

Novak Đoković zaustavio nizozemsko čudo uz jedan izgubljeni set

"Volio bih znati što se nalazi u ovoj bočici, sigurno nije tekućina, a on je gestikulirao prema svom treneru prije što nego je udahnuo iz nje, vrlo čudno", objavio je uz video.

Na društvenim mrežama odmah su se formirale dvije "škole mišljenja"; jedna se slaže s korisnikom koji je objavio video, a druga se smije ovim insinuacijama i ne vjeruje da netko optužuje živuću tenisku legendu za ilegalne radnje na središnjem terenu Wimbledona i pred milijunskim auditorijem na TV-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.