Tenis
SPORTOVI
Tenis
Skandalozne optužbe

Đokovića optužuju za varanje zbog ove scene udisanja: "Volio bih znati što je u toj boci''

Novak Đoković plasirao se u polufinale Wimbledona, ali naišao je na optužbe zbog sumnjive bočice iz koje je nešto udisao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih svjetskih tenisača, Novak Đoković, čudesnim preokretom plasirao se u polufinale Wimbledona poslije trilera u pet setova protiv Jannika Sinnera.

Srpski tenisač vratio se iz dva seta minusa i slavio u dramatičnom meču, čiji ste prijenos mogli pratiti na Sportklubu, a njegov je nastup bio toliko impresivan da su pojedini posumnjali kako je varao.

gol expired Spektakularni preokret Novaka Đokovića za polufinale Wimbledona, bio je na korak od ispadanja divider

Društvene mreže upiru prstom u sumnjivu bočicu, a teoretičari zavjere na internetu tvrde kako je Đoković iz boce udisao nešto "jako čudno".

Jedan korisnik Twittera objavio je snimku s meča četvrtoga kola Wimbledona protiv Tima van Rijthovena, na kojem je krupno kadriran Novak Đoković na pauzi između gemova.

Pogledao prema svom timu i tražio dozvolu

Đoković je, držeći bočicu u ruci, naizgled pogledao prema svojem timu na tribinama i gestikulirao kao da se zapitkuje "smijem li", a kad je dobio dozvolu, udahnuo je iz bočice.

gol expired Novak Đoković zaustavio nizozemsko čudo uz jedan izgubljeni set divider

"Volio bih znati što se nalazi u ovoj bočici, sigurno nije tekućina, a on je gestikulirao prema svom treneru prije što nego je udahnuo iz nje, vrlo čudno", objavio je uz video.

Na društvenim mrežama odmah su se formirale dvije "škole mišljenja"; jedna se slaže s korisnikom koji je objavio video, a druga se smije ovim insinuacijama i ne vjeruje da netko optužuje živuću tenisku legendu za ilegalne radnje na središnjem terenu Wimbledona i pred milijunskim auditorijem na TV-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?