Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

VIDEO Nepozvani gost prekinuo konferenciju brazilske zvijezde, novinari ostali u čudu

Vinicus je najavio utakmicu Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Vinicius Foto: Afp

Galerija

Pred nogometašima Hrvatske je četvrtfinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv Brazila, a nogometni spektakl najavila je velika zvijezda brazilskog sastava, Vinicius.

Nogometaš Real Madrida nahvalio je svojeg suigrača, mentora, ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luku Modrića.

"Teško je igrati protiv igrača takve kvalitete, puno sam naučio od njega. Doživljavam ga kao uzora. Da netko s 37 godina igra na visokoj razini, to je rijetko.

VIDEO Očekuje se invazija Brazilaca, a evo koliko Hrvata stiže na utakmicu u Katar

Zbog igrača poput njega godine koje nekad nisu bile normalne postale su normalne za nogometaše. Sretan sam što ću igrati protiv njega, neka bolji pobijedi", kazao je Brazilac pa s puno poštovanja pričao o Vatrenima:

"Pokazalo se da nema favorita na ovom Svjetskom prvenstvu, a Hrvatska je na prošlom prvenstvu stigla do finala. Igrati protiv Hrvatske, koja ima Modrića, neće biti lako, ali imamo jasan cilj. Pobijediti i doći do polufinala.

Kako obični Brazilci vide Vatrene: "Svjetska ste sila, Argentina nije bolja od Hrvatske, a Messija ćemo cak“

Hrvatska ima temelj momčadi s prošlog svjetskog prvenstva, moramo se pripremiti za Modrića i čitavu momčad. Oni igraju za velike klubove, dat će sve od sebe da nas pobijede."

Za kraj, rekao je da ne zna u kakvom će sastavu Vatreni izaći na teren:

"Ne znam, ako budu otvorenije igrali, bit će puno bolje za gledatelje, ali svatko ima svoju strategiju. Svaka strategija ima dobre i loše strane, a mi se moramo prilagoditi i odigrati najbolje što možemo", zaključio je.

VIDEO Englez najavio ispadanje Vatrenih pa dočekao Lovrenov poziv: "Brate, znaš da to nisam mislio"

Inače, u jednom je trenutku mačka prekinula konferenciju brazilske zvijezde i Viniciusa nasmijala do suza. Nažalost, glasnogovornik brazilske reprezentacije primio je mačku za vrat i bacio je na pod, što se baš i nije svidjelo novinarima.

Spomenuti trenutak s konferencije možete vidjeti OVDJE.