Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

VIDEO Srpski youtuber gledao utakmicu protiv Maroka s hrvatskim navijačima u kockastom dresu

Danilo Badnjar, poznatiji kao Choda, objavio je video na svojim društvenim mrežama.

Choda na utakmici Hrvatske (Foto:Screenshot)

Utakmica Hrvatske i Maroka na startu Svjetskog prvenstva u Kataru privukla je, jasno, pozornost, svih domaćih nogometnih fanova, ali premijera Vatrenih na ovom Mundijalu privukla je i neke neočekivane ljubitelje crvenih i bijelih kockica.

Osobito pojavljivanje poznatog srpskog youtubera Chode, koji je u Kataru prisustvovao utakmici Hrvatske i Maroka te je očigledno navijao za Dalića, Modrića i društvo jer se pojavio u – hrvatskom dresu!

Strani mediji: "Hrvatska još pleše na Modrićev ritam i nedostaje joj ono nešto, ova utakmica podsjetila je na 90."

"Baš me zanima kako će reagirati Hrvati kad vide da sam došao na utakmicu u njihovom dresu", rekao je Choda snimajući video za društvene mreže.

No, nije bio jedini „internacionalni navijač Hrvatske“, naime susreo je na utakmici Indijca koji je navijao za Hrvatsku u kockastom dresu, a srpski youtuber sjajno se proveo na utakmici, sudeći po snimkama s hrvatskim navijačima koje je objavio na društvenim mrežama.

Vatreni razočarali susjede: "Hrvati su imali kukavički pristup, Modriću trebaju bolji suigrači u napadu"

Njegov video je u samo nekoliko sati prebacio magičnu brojku od milijun pregleda.

Zaslužan za ovu lijepu promociju Hrvatske jest Danilo Badnjar, poznatiji kao Choda, koji je jedan od najpopularnijih youtubera s područja bivše Juge, na društvenim mrežama prati ga preko milijun pratitelja.

Inače je gejmer, youtuber i influencer, a poznat je po svojem streamanju video igara, odnosno viralnom video sadržaju koji kreira na svojim kanalima.