Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

Livaković izazvao spektakl u Zadru: Modrić nije mogao doći, pa su Zadrani okupirali Livija

Zadar je dočekao svoje heroje nakon bronce u Katru.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Nakon velikog dočeka hrvatskih nogometaša tijekom nedjelje u Zagrebu, dan kasnije organizirani su i dočeci u Splitu, Varaždinu i Zadru za neke od nositelja brončane medalje na svjetskom nogometnom prvenstvu.

U Zadru su navijači dočekali sjajnog vratara Dominika Livakovića i Martina Erlića. Najpoznatiji Zadranin, hrvatski kapetan Luka Modrić, spriječen je pa nije mogao doći u svoj grad, no Luka je poslao svima videoporuku.

VIDEO Split poludio za Vatrenima! Perišić poručio da se vraća u Hajduk: "Obećao sam i dolazim"

''Pozdrav, Zadre, žao mi je što ne mogu biti danas tu, ali zato će biti moji suigrači i moja obitelj. Želim vam da se lijepo provedete, hvala vam na velikoj podršci i tijekom turnira i uvijek. Priredite, kao što ne sumnjam, lijep doček Dominiku i Martinu jer su oni to zaslužili, a mi se vidimo nekom drugom prilikom u našem Zadru. Veliki pozdrav svima i Zadar je najbolji'', rekao je Modrić i oduševio tisuće Zadrana.

Livaković napravio ludnicu

Tisuće Varaždinaca dočekale Dalića: "Nitko mi ne može zabraniti da kažem 'hvala braniteljima', bez njih ne bi bilo ni nas"

Hrvatski golman izazvao je pravu ludnicu među okupljenima. Po dolasku u centar grada jedva se probio među masom do pozornice. Svi su htjeli selfie s najboljim golmanom Svjetskog prvenstva ili ga barem na trenutak dotaknuti.

Uz pomoć osiguranja Livaković je uspio doći do pozornice pa se slavlje nastavilo uz domoljubne pjesme.