Ostali sportovi
Ostali sportovi

Ćana bez mana: Upoznajte djevojku koja uništi protivnice pa vodi emisiju

Dobri duh rukometne reprezentacije. Glavna je za atmosferu.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Možda vam ime Ćamile Mičijević ne zvuči poznato, no vjerujte da je Ćamila sve što vam ovih dana treba u životu pored silnih loših vijesti.

Ćamila je hrvatska rukometna reprezentativka i trenutačno je na Europskom prvenstvu, gdje je sa svojim kolegicama pobijedila jaku Mađarsku, a nakon toga pale su i svjetske prvakinje Nizozemke. Time su naše rukometašice izborile plasman dalje.

Prije utakmice s Mađarskom nitko nije ni znao da igraju na Euru, no posve nezasluženo. One danas s ponosom pune portale i sportske rubrike u novinama.

Senzacionalna hrvatska vratarka za Dnevnik Nove TV otkrila tajnu uspjeha naših rukometašica

Ali to je neka druga tema, vratimo se na Ćamilu ili kako ona sebe voli nazivati – Ćanu bez mana.

Dobri duh reprezentacije

Ćamila je jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, ima 26 godina i dobri je duh reprezentacije. Ćamila je ona koja pokreće čudesnu atmosferu koja ovih dana vlada u taboru ženske reprezentacije, a svi znamo da bez dobre atmosfere nema ni uspjeha, pa koliko god bili dobri.

Prošla pakao ozljeda, a danas sanja velike stvari

Mičijević je iz Mostara, grada iz kojeg dolaze mnogi uspješni hrvatski sportaši poput košarkaša Bojana Bogdanovića te rukometaša Marina Marića i Igora Karačića. Igrala je u nekoliko mostarskih klubova, a stručnjaci su je zapazili u riječkom Zametu, gdje je svojom visinom (194 cm) dominirala u igri. Ćamila je četiri godine igrala u Dunajvarosu, a onda je ozlijedila koljeno 2018. Nakon što se vratila, u prvoj utakmici ponovno je ozlijedila koljeno i nastavila s pauzom od rukometa. Vratila se nakon operacije i danas igra u francuskom Metzu.

Hrvatica očarala rukometni svijet i davala izjavu, a onda je stiglo veliko iznenađenje

Uništi protivnice pa vodi svoju emisiju

Ćamila je bila sjajna protiv Mađarske i Nizozemke, a kada ne igra, onda vodi svoju emisiju na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza. U emisiji ''Kod Ćamile na fotelji'' izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge.

U najnovijoj emisiji ugostila je trenericu i izbornika Šoštarića, a kako to ona radi, pogledajte u videu ispod:

Ćamila se na Instagramu zove Ćana bez mana i svojim urnebesnim objavama vraća osmijeh na lice i najtužnijima pa kako onda ne bi razveselila i suigračice koje tako dobro igraju, a večeras od 18 sati protiv Srbije mogu osvojiti prvo mjesto skupine i prenijeti četiri boda u drugi krug. Kada u momčadi imate Ćanu bez mana, onda je sve moguće.