Ostali sportovi
Ostali sportovi

Što treba Hrvatskoj? Evo što se ne smije dogoditi u ponedjeljak

Hrvatska će u ponedjeljak saznati nastavlja li rukometni Euro.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon prva dva kola u skupini C rukometnog Eura 2022. Hrvatska se nalazi u puno boljoj poziciji za plasman u drugi krug. Hrvatski rukometaši pobijedili su Srbiju, no još uvijek ne odlučuju sami o svojoj sudbini u posljednjem kolu.

Hrvatska igra protiv Ukrajine u ponedjeljak u 18 sati, dok Srbija i Francuska igraju od 20:30. Kauboji su veliki favoriti protiv Ukrajinaca koji su glatko s velikom razlikom gubili od Srba i Francuza te jednostavno tu kiksa nekog ne smije biti.

Tko je Tin Lučin? Kaleb kaže da je je isti Lacković, slučajno je završio na Euru

Što se ne smije dogoditi u 3. kolu Eura

Moramo se nadati i kako Srbija neće pobijediti Francuze jer bi se u tom slučaju stvorio krug od tri reprezentacije s po četiri boda i odlučivala bi gol-razlika u tim susretima. Zbog toga je bio važan onaj zadnji napad Kauboja protiv Srbije kada smo mogli otići na plus pet, a završilo je s tri razlike.

Francuska je Hrvatsku pobijedila s +5, a Hrvatska Srbiju s +3. To znači kako bi Srbe dalje odvela pobjeda s dva razlike.

Podsjetimo, u drugom krugu stvara se nova skupina u kojoj će ići po dvije najbolje momčadi iz grupa A, B i C. Prva dva iz te skupine izborit će polufinale.

Rukomet Euro 2022: REZULTATI svih utakmica Europskog prvenstva

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore