Ostali sportovi
Ostali sportovi

Obitelj ne može vratiti tijelo preminule odbojkašice: Pokrenuta velika kampanja, oglasila se i poznata Hrvatica

Portorikanska odbojkašica Pilar Marie Victoria preminula je u 28. godini.

Pilar Marie Victoria (Foto:Profimedia)

Svijet odbojke potresla je tužna vijest o iznenadnom odlasku Pilar Marie Victorie u 28. godini života. Odbojkašica iz Portorika pronađena je mrtva u svom stanu u Ankari, gdje je igrala za turski klub Nilufer Belediyespor.

Treneri i klupsko osoblje bili su zabrinuti za odbojkašicu jer se nije pojavila na treningu, a kako im nije odgovarala na brojne pozive i poruke, to je bio dovoljan znak svima da nešto nije u redu. Provalili su u njen stan, ali nesretnoj djevojci više nije bilo spasa.

Nakon nekoliko dana oglasila se njena obitelj i potvrda da je odbojkašica umrla prirodnom smrću.

"Dobili smo preliminarno izvješće o obdukciji koje ukazuje na to da je njena smrt nastupila prirodnim putem. Iako se tek očekuje konačno izvješće o obdukciji, to bi moglo potrajati nekoliko mjesec"i, poručili su iz Odbojkaškog saveza Portorika.

Nažalost, tu nije kraj nedaćama za obitelj. Trenutno se nalaze u teškoj i kompliciranoj situaciji vraćanja tijela svoje kćeri u domovinu. Pravni proces traje predugo, a kako bi se njeno tijelo prebacilo iz Turske u Portoriko neophodno je pribaviti niz dokumenata od turskih vlasti, ali i veleposlanstva i konzula SAD-a u Istanbulu što iziskuje dodatne novčane troškove.

Zbog toga je pokrenuta velika kampanja prikupljanja novca kako bi se pomoglo obitelji, a sve je na vlastitom Instagram profilu podijelila i poznata hrvatska odbojkašica Barbara Đapić.

FOTO Perišić se oglasio nakon dugo vremena: U ponoćnoj objavi ni riječ nije napisao

Optimistične vijesti za navijače Dinama: Poznati statističar izračunao šansu za prolaz u Ligi prvaka

FOTO Brutalan napad na trenera Sarajeva: Pokušala se inscenirati prometna nesreća

Barbara Đapić (Foto: Instagram/Barbara Đapić)