Nogomet
Nogomet

Zlatan Ibrahimović želi posjesti hrvatskog stručnjaka na Milanovu klupu

Zlatan Ibrahimović nema sumnje, Igor Tudor je pravi čovjek za posao u Milanu iz nekoliko razloga.

Zlatan Ibrahimović (Foto:Afp)

Aktualni Milanov šef Paulo Fonseca je na izlaznim vratima, a savjetnik vlasnika i uprave Zlatan Ibrahimović na klupi Rossonera navodno bi želio vidjeti Igora Tudora.

Kad Ibra pronađe novog šefa Fonseca će ekspresno postati bivši, a moguće je da se to dogodi već ovaj vikend poslije gradskog derbija s Interom.

Proteklih dana se klupa Milana veže uz imena poput Edina Terzića, Thomasa Tuchela i Maurizija Sarrija, ali Talijani tvrde kako je Tudor Zlatanov prvi izbor i svim silama ga želi posjesti na klupu giganta iz Grada mode.

Poznaje ga iz Juventusa

Ibra ga poznaje još iz igračkih dana u Juventusu, u kojem su neko vrijeme dijelili svlačionicu i za njega nema dvojbe da je on pravi izbor za Milan.

"Ibrahimović jako želi Tudora u Milanu, ima veliko poštovanje prema njemu zbog čvrstog karaktera i sposobnosti da promijeni situaciju u klubu. Financijski je prihvatljiva opcija, a pristao bi i na kraći ugovor“, pišu talijanski mediji.

Drugi ljudi koji će sudjelovati u izboru novog trenera navodno još nemaju svojeg favorita u pokeru spomenutih stručnjaka.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

VIDEO Courtois otkrio: "Kad se to dogodi Modriću, ne obraćam mu se neko vrijeme"

Jakirović će dobiti dobru odštetu zbog ranijeg prekida ugovora: Evo koliko će mu Dinamo isplatiti

Gattuso o rivalima: "Zavidim Dinamu, a Jakirovića mogu samo zagrliti"