Nogomet
Nogomet

Ibra u svom stilu uputio poruku svijetu nakon dokumentarca o Jordanu: "Sada znate kako je to"

Zlatan Ibrahimović pozorno prati dokumentarac o Jordanu i Bullsima te vidi poveznicu između sebe i najboljeg košarkaša svih vremena.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sportski dokumentarac ''The Last Dance'' o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima jedna je od trenutačno najgledanijih emisija u svijetu. Mnogi sportaši svakog tjedna s velikim nestrpljenjem čekaju epizode, a jedan od njih je i Zlatan Ibrahimović.

Nakon sedme i osme epizode Ibra se oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama.

Real našao kupca za Balea: Želi ga budući najbogatiji klub svijeta, slažu zvjezdanu momčad

"Lijepo je vidjeti The Last Dance. Sada vidite kako je to igrati s pobjednikom. Svidjelo vam se to ili ne. Ako vam se ne sviđa, nemojte se time baviti."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ibra je pritom podijelio naslovnu fotografiju sportskog dokumentarca na kojoj, na opće čuđenje mnogih, nema Tonija Kukoča. Podsjetimo, na fotografiji su Jordan, Pippen, Rodman, trener Phil Jackson i - Steve Kerr...

Čak je i sam Kerr rekao da mu je neugodno i da je Toni Kukoč trebao biti na toj fotografiji umjesto njega. Amerikanci su tim potezom još jednom pokazali kako omalovažavanje Kukoča nije slučajnost. Dodajmo i to da naš košarkaš i dalje čeka na ulazak u Naismihtovu kuću slavnih.

DC nije morao dugo čekati na Miočićev oštri odgovor: "On voli biti glasan. Već bih ga umirovio"