Nogomet
Nogomet

Zidane je već razgovarao s Mbappeom, Real PSG-u nudi dvije velike zvijezde

U Španjolskoj je jedna od glavnih tema mogući transfer Kyliana Mbappea u Real.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Dok traje reprezentativna stanka, mediji se u Francuskoj i Španjolskoj zabavljaju mogućim novim rekordnim transferom koji bi želio napraviti Real Madrid. Nakon godina štednje zbog velikih uspjeha u ligi prvaka Florentino Perez vraća se trošenju, a glavna je želja 20-godišnji Kylian Mbappe.

Da je ''operacija Mbappe'' započela, piše i magazin France Football, koji navodi kako je Real spreman ponuditi PSG-u 280 milijuna eura, što bi bio najveći transfer u povijesti nogometa.

Španjolski mediji danas prenose poznatu TV emisiju El Chiringuito, u kojoj se moglo čuti kako je Zinedine Zidane navodno već razgovarao sa svojim sunarodnjakom, koji je pak rekao, prema istom izvoru, da je spreman pitati Nassera Al-Khelaifija da ga pusti u Madrid.

Pripremite se za novu sapunicu: Počinje ''operacija Mbappe'', najveća u povijesti nogometa

Novinar Eduardo Inda, koji donosi tu informaciju, tvrdi kako je Real u posao spreman uključiti i dvije svoje zvijezde, uz vjerojatno novac.

Jedan je Isco, koji odlaskom Solarija nije riješio svoj problem jer nije bio standardan ni kod Zidanea. Možda bi u Parizu imao bolji status, koji vjerojatno kao ponajbolji španjolski nogometaš i zaslužuje.

Druga je zvijezda James Rodriguez, koji je napokon u Bayernu počeo dobivati veću minutažu kod Nike Kovača, ali ga klub još nije odlučio otkupiti nakon što mu krajem sezone istekne posudba.

Kao što je France Football jučer najavio, sapunica tek počinje.