Nogomet
Nogomet

Sopić zaprepašten nakon otkaza: "Nikakav mi razlog ni povod smjene nije naveden"

Bivši trener Rijeke Željko Sopić obratio se medijima nakon otkaza s Rujevice.

Željko Sopić (Foto:Damir Skomrlj)

Hrvatski nogomet jutros je šokirala vijest kako je smijenjen trener Rijeke Željko Sopić. Njegova zamjena već je poznata, ali razlozi otkaza ostaju upitni mnogima, a jedan od njih je i sam Željko Sopić:

"Nemam što previše komentirati. Nakon konferencije za novinare pozvao me sportski direktor Darko Raić-Sudar i rekao mi je da je predsjednik Mišković odlučio da više nisam trener. Nikakav mi razlog ni povod smjene nije naveden", izjavio je 50-godišnjak za SN.

"Nijednom nismo izgubili..."

"Ne znam što da kažem, odigrali smo dosad pet utakmica, nijednom nismo izgubili, imamo razliku pogodaka 6:1, u Europi smo na korak do ostvarenja cilja..."

"Jasno je da možemo igrati bolji i ljepši nogomet, ali odlazim uzdignute glave, po pitanju rezultata, igre i svega ostaloga!" rekao nam je Sopić nekih pola sata nakon što mu je priopćeno da više nije strateg kluba s Rujevice.

"Odlazim uzdignute glave, po pitanju svega..."

"Rijeka je Miškovićev privatni klub i nemam se što buniti. To je njegovo pravo, on financira klub i tu sav razgovora prestaje", zaključio je Sopić.

Željko Sopić preuzeo je klupu Rijeke prije godinu dana. U tom razdoblju bivši trener Gorice osigurao je drugo mjesto u HNL-u i samim time plasman u kvalifikacije za Europsku ligu.

Rođeni Splićanin osvojio prvo zlato za Srbiju, a onda doživio neviđeno poniženje na dočeku u Beogradu

Skandal s OI-ja dobio novi zaplet: Medalja koja je dva puta mijenjala ruke ipak dana krivoj gimnastičarki?

Slaven Bilić otpušten s pozicije trenera saudijskog kluba, razlog ne leži u rezultatima

Standings provided by Sofascore