Nogomet
Nogomet

Zaštitar uletio u teren i počeo skidati Ivanušca. Mladi dinamovac otkrio gdje je dres završio

Situacija s utakmice Hrvatske i Engleske koja je nasmijala mlade hrvatske nogometaše.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija usprkos porazu 1:2 (0:1) od Engleske u Kopru u susretu posljednjeg, 3. kola skupine D izborila je prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Sloveniji.

Hrvatska je bila pred ispadanjem nakon što je Engleska golovima Ezea (12-11m) i Jonesa (74) povela s 2:0, no Domagoj Bradarić sjajnim je pogotkom s 25 metara u prvoj minuti sudačke nadoknade smanjio na konačnih 2:1. što je bilo dovoljno za prolazak jer je Portugal u drugoj utakmici ove skupine u Ljubljani svladao Švicarsku s 3:0 (1:0).

Bišćan nakon najvećeg uspjeha trenerske karijere zaplakao pred kamerama

Još jednu veliku predstavu za mladu reprezentaciju imao je Luka Ivanušec. Veznjak Dinama ponovno je oduševio igrom na Euru i danas upisao 27. nastup za Hrvatsku i tako postao U-21 rekorder.

Pogledajte Bradarićev gol karijere kojim je ugasio englesku U-21 reprezentaciju i odveo Hrvatsku dalje

Nakon izbacivanja Engleza na terenu je počelo slavlje, a u tom trenutku među Hrvate je uletio zaštitar, potrčao za Ivanušcem i počeo mu skidati dres. Igrači su pored njih u čudu gledali, a Ivanušec je kasnije otkrio da je poklonio dres fanatičnom zaštitaru koji je u igraču Dinama prepoznao buduću svjetsku zvijezdu.