Nogomet
Nogomet

VIDEO Ronaldo poludio na suca zbog crvenog kartona: Mane spasio stvar u produžetku

U osmini finala Kupa Kralja Al-Nassr je savladao Al-Ettifaq s 1:0.

Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Kao u većini europskih država tako i na Bliskom istoku u Saudijskoj Arabiji sredina ovog tjedna rezervirana je za utakmice kupa. U jednoj takvoj Al-Nassr je igrao protiv velikog rivala Al-Ettifaqa.

Nevjerojatna utakmica u kojoj su gledatelji mogli vidjeti čak dva crvena kartona završila je pobjedom Al-Nassra.

Izrael će ključne utakmice za Euro igrati u hrvatskom susjedstvu

No, prije toga u 12. minuti susreta Cristiano Ronaldo je vidno iziritiran sucem zaradio žuti karton zbog prigovora. Njegov suigrač Talisca nije bio te sreće pa mu je u 11. minuti sučeve nadoknade u prvom dijelu pokazan izravni crveni karton.

Talisca je prilikom sudara s obrambenim igračem Al-Ettifaqa rukom udario braniča te je morao prije vremena napustiti travnjak.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Takva odluka suca nije se svidjela Ronaldu koji je po pokazanom crvenom kartonu Talisci počeo mahati prema sucu. Nije bio jedini, isto je učinio i njegov kolega iz kluba i reprezentacije Telles.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Strasti se nisu smirile niti u drugom poluvremenu kada je pred sam kraj regularnog dijela susreta igrač Al-Ettifaqa također dobio izravni crveni karton.

Neobičan potez navijača Hajduka: Prekrio grb HNS-a s likom Marka Livaje

U nastavak utakmice obje momčadi ušle su s deset igrača, a pogodaka nije bilo sve do 107. minute kada se ukazao Sadio Mane te zabio za konačnih 1:0 i pobjedu Al-Nassra.

Gol Manea možete pogledati OVDJE.