Nogomet
Nogomet

VIDEO Pogledajte ludnicu uoči finala Cope: Navijači pokušavali ući kroz klimatizacijski sustav!

Totalni kaos izbio je uoči finala Copa Americe.

Copa America (Foto:Afp)

Nogometaši Argentine osvojili su Copa Americu s 1:0 protiv Kolumbije, ali malo je nedostajalo da se utakmica otkaže zbog kaosa koji je nastao u uvodu okršaja na Floridi. Naime, tisuće i tisuće navijača bez ulaznice pokušale su upasti na stadion i zato je utakmica kasnila više od sat vremena.

Kaos i katastrofa u organizaciji za finale imali su ogromne posljedice jer odgoda nije bila jedini problem. Policija je morala primijeniti silu, a svi koji su pokušali ući na stadion bez vrijednog komadića papira završili su u lisicama.

Kolumbijski navijači pokušavaju ući na stadion bez ulaznica.

Nadležne službe otvorile su vrata stadiona ranije, ali to je navijačima obiju reprezentacija bio poziv za ulaz iako mnogi nisu imali karte. Pokušali su uskočiti preko ograda, vrata i utrčati među navijače koji su imali upad i koji na kraju nisu vidjeli utakmicu.

Navijač je platio 2000 dolara za ulaznicu, ali nije ušao.

Policija na Floridi morala je pojačati osiguranje, a poslije niza incidenata zatvorili su pojedine dijelove stadiona kako bi stavili situaciju pod kontrolu. No to nije pomoglo, do predviđenog starta utakmice samo je 50 posto navijača s ulaznicama uspjelo ući na stadion, a mnogi su još pokušavali, i to na najbizarnije načine, poput ulaska kroz klimatizacijski sustav.

Navijači pokušavaju ući kroz klimatizacijski sustav.

VIDEO Messijev rollercoaster emocija u finalu Cope: Najveći zamalo u suzama završio reprezentativnu karijeru, evo zašto je plakao

VIDEO Argentina osvojila Copu uz teški kaos na stadionu: Utakmica kasnila više od sat vremena

Olmo jedan od najboljih strijelaca Eura! Evo s kim sve dijeli laskavu titulu

Više o