Nogomet
Nogomet

VIDEO Kovačić zamijenio uplakanog Rodrija u velikom derbiju: Guardiola poludio na klupi

U anticipiranom okršaju Manchester Cityja i Arsenala, Rodri je zadobio ozljedu koljena, a u igri ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Rodrigo i Mateo Kovačić (Foto:Profimedia)

Zvijezda Manchester Cityja, veznjak Rodri, jedva je zadržavao suze nakon što je zadobio zabrinjavajuću ozljedu tijekom utakmice Premier lige protiv Arsenala.

U 28. minuti, Rodri je pokušao dohvatiti loptu nakon kornera u duelu s Thomasom Parteyem, no pao je i izgledao je u velikoj boli, držeći se za koljeno. Njegov glasni krik u agoniji zabilježili su mikrofoni uz teren.

Nosila su bila spremna kako bi španjolski reprezentativac napustio teren, ali je, uz pomoć fizioterapeuta, ipak uspio sam hodati, a zamijenio ga je Mateo Kovačić. Video uplakanog Rodrija možete pogledati OVDJE.

VAR je pregledao sudar između Rodrija i Parteya, no procijenjeno je da nema prekršaja s Parteyeve strane, pa je igra nastavljena. City je bio u vodstvu, ali bez svog ključnog igrača na sredini terena.

Rodri se tek nedavno vratio u početni sastav nakon dužeg odmora poslije nastupa na Europskom prvenstvu 2024., a bio je na terenu kada je sjajan potez Savinha stvorio priliku za Erlinga Haalanda, koji je loptu smjestio iza Davida Raye za prvi pogodak.

Međutim, nakon što je Rodri napustio teren, Arsenal je brzo izveo slobodan udarac, a Riccardo Calafiori je fantastičnim udarcem izvana pogodio i izazvao negodovanje na stadionu Etihad.

Kyle Walker je morao napustiti svoju poziciju kako bi razgovarao sa sucem Anthonyjem Taylorom prije nego što se igra nastavila, što je izazvalo frustraciju Pepa Guardiole, koji je u ljutnji udario stolicu.

VIDEO Brekalo zaradio izravan crveni karton: Ovo je izgledalo dosta ružno, odmah se uhvatio za glavu

VIDEO Halilović majstorskom asistencijom otključao obranu branitelja naslova: Perišić gledao s klupe

VIDEO Lopta se odbila od glave hrvatskog napadača i završila u mreži: Ovo morate vidjeti