Nogomet
Nogomet

VIDEO Jurićeva Roma pregažena u Firenci: Sprema se bizarna promjena na klupi slavnog kluba

Roma pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića doživjela je težak 5-1 poraz u gostima kod Fiorentine.

Ivan Jurić (Foto:Profimedia)

U posljednjem nedjeljnom ogledu devetog kola talijanske Serie A nogometaši Fiorentine su na domaćem terenu ostvarili uvjerljivu pobjedu, svladali su Romu 5-1.

Ovom pobjedom Fiorentina je skočila čak na četvrto mjesto, dok je Roma, hrvatskog stratega Ivana Jurića, ostala na 11. mjestu ljestvice.

Fiorentina je povela već u devetoj minuti kada je nakon lijepe akcije, ove nedjelje razigrani Moise Kean, zabio za 1-0. U 17. je bilo 2-0 nakon što je Beltran pogodio s bijele točke.

Izuzetno lijep pogodak postigao je za Romu Kone u 39. minuti. Naciljao je i pogodio s 20 metara iskosa, ali je na kraju taj gol vrlo malo značio rimskoj momčadi. Već u 41. minuti opet je Kean bio strijelac za 3-1, dok je Bove počekom drugog dijela pogodio za 4-1.

U 60. i 65. minuti igrač Rome Hermoso je zaradio dva žuta kartona i isključenje, a u 71. se dogodio novi udarac za Romu, Hummels je pogodio vlastitu mrežu za konačnih 5-1 domaćina. Sve pogotke s ovog susreta možete pogledati OVDJE.

Minutama nakon zadnjeg sudačkog zvužduka, poznati talijanski insajder Nicolo Schiro napisao je:

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Budućnost Ivana Jurića na klupi AS Rome je neizvjesna. Mogao bi biti smijenjen, a razmatranja su u tijeku. Daniele De Rossi je pod ugovorom do 2027. godine. Trenutno, u sezoni 24/25, može raditi samo za Romu u Italiji, ali bi se mogao pridružiti nekom inozemnom klubu (nakon raskida ugovora)."

Podsjetimo, Daniele de Rossi je trener koji je započeo sezonu s Romom i dobio otkaz prije Jurićevog dolaska. 

VIDEO Budimir nastavlja trpati, a najnovija žrtva je Sučićev Sociedad: Pogledajte sjajan gol Vatrenog

Kramarić promašio priliku za pobjedu, Matanović ušao za Eintracht

Gorica uspjela ono što Dinamo nije mogao: Slomila Istru u završnici i uzela puni plijen

Standings provided by Sofascore

 

Više o