Nogomet
Nogomet

Utakmicu po utakmicu (23.9.2024.): Dobro došli u plavi pakao

Pred vama je nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, očekivano, najviše prostora dobila su događanja u Dinamu u proteklih tjedan dana.

Iza Modrih su turbulentni dani, bilo je govora i o povijesnoj blamaži protiv Bayerna na Allianz Areni, za što je ceh platio trener Sergej Jakirović koji se našao na burzi rada.

Dinamo nakon dvije blamaže još nema novog trenera

Što je Jakirović rekao igračima kod 3:2, je li se mogao izbjeći baš toliki debakl i kako je to sve skupa odjeknulo komentirali su Ivan Ljubić, Valentina Miletić, Stipe Antonijević i Mateo Pukšar.

Jakirović je već bivši, ali Dinamo još uvijek ne zna tko će mu biti nasljednik što se pomalo kosi s dosadašnjom filozofijom Velimira Zajeca

Histerija oko Modrih ide prema vrhuncu

U međuvremenu, Dinamo je nokautiran u Koprivnici, Slaven Belupo ga je pobijedio s tri razlike što je histeriju oko zagrebačkog kluba podiglo na dodatnu razinu i naše voditelje podsjetilo na ono što se u ovakvim situacijama događa po pitanju Hajduka i njegovih navijača.

Spektakularni Bruno Durdov za preokret Hajduka

Kad smo kod Splićana, njih je Gorica vrlo rano šokirala na jako dobro popunjenom Poljudu, ali preokret im je donio senzacionalni Bruno Durdov, 16-godišnjak iz Kaštela koji je postigao dva fenomenalna zgoditka. Uz Durdova, istaknuli su se i Marko Livaja i Ivan Rakitić koji praktički nose ovu momčad Hajduka.

Rijeka kao lider čeka Jadranski derbi

Hajduk će u idućem kolu u goste Rijeci koja je lako svladala Šibenik i zadržala vrh zbog bolje gol-razlike u odnosu na Splićane. Riječani su u sedam kola primili samo jedan gol i nekako se o njima premalo priča u kontekstu borbe prvo mjesto koje ne ispuštaju već nekoliko kola. 

Jako dobar posao u novoj sezoni radi Varaždin koji se nakon trijumfa nad Istrom 1961 nalazi na četvrtom mjestu. Osijek je na gostovanju kod Lokomotive došao do druge uzastopne pobjede (treće ako računamo i Kup), najavivši buđenje iz krize. 

U ovoj epizodi čekaju vas i rubrike Kladionica i Haenelseri.

Uživajte!