Nogomet
Nogomet

Utakmicu po utakmicu (15): Prodavači magle

U 15. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu saznajte sve o derbiju Osijeka i Dinama, kako je Kalinić proživljavao trenutke užasa i ostale aktualnosti iz 15. kola Supersport HNL-a.

Osvanuo je još jedan prekrasan ponedjeljak, a to znači da će svi ljubitelji Supersport HNL-a doći na svoje jer je vrijeme za 15. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Naša standardna četvorka ovu epizodu otvorila je zahvalama na sve strane, jer su na našu adresu stigli pokloni iz Istre 1961, a Ivan Ljubić dobio je poklon paket kluba Dinamovih navijača iz Hercegovine i ne brinite - poslali su dovoljno za sve u studiju.

Je li se trebalo igrati u Gradskom vrtu

Ovog ponedjeljka bilo je govora o derbiju Osijeka i Dinama u subotu, koji je naizgled rezultatski izvjesno prvenstvo ponovo učinio zanimljivim. No, prvo pitanje koje se postavlja jest – jesu li ga uopće trebali igrati u ovim uvjetima?

Dotaknuli su se i spornog trenutka iz 89. minute kad je Čačić uveo u igru najboljeg igrača Mislava Oršića. Je li to bilo ponižavanje Dinamove živuće legende, pitaju se naši voditelji.

Kulenović oduševio potezom protiv Hajduka

Poslije okršaja u Gradskom vrtu na red je došao raspad Hajduka u završnici utakmice s Lokomotivom, a Igor Ćurković istaknuo je kako je ključan trenutak bila ozljeda Lovre Kalinića.

Ćurka je iz prve ruke otkrio kakva je bila situacija u Biloj svlačionici poslije te utakmice, odnosno kako je golman Hajduka podnio teške trenutke spoznaje da neće u Katar sigurno.

Istarski "Moneyball"

Uz derbi u Gradskom vrtu, Derby della Učka ponudio je također nekoliko iznenađenja, a izuzev prve povijesne pobjede Istre 1961 na riječkom tlu, nekoliko minuta dobio je i ispad trenera Rijeke Sersea Cosmija, kojem je naš voditelj Ivan Ljubić svjedočio iz prvog lica.

Situacija sa zapadne strane tunela je sad bolja nego ikad, sve je nekako ispod radara započelo dolaskom Saše Bjelanovića na mjesto sportskog direktora, a istarski "Moneyball“ pokušao je objasniti naš voditeljski kvartet…

Zbog svega što se dogodilo za vikend, utakmica u Šibeniku u petak je pala u drugi plan, ali Ćurković je svejedno istaknuo zanimljiv psihološki obračun na relaciji Lovre RogićFran Brodić.

Sve to zaokružili su standardnim rubrikama u posljednjem dijelu današnje epizode.

Sve to i još puno više pronađite u 15. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u videu na početku teksta.