Nogomet
Nogomet

Utakmicu po utakmicu: Sve o ''slučaju Perišić'', Dinamovom pohodu i senzacionalnom Šibeniku

Pred vama je drugo ovosezonsko izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Iznimno sadržajan i za neke sudionike SuperSport HNL-a turbulentan tjedan doveo je do toga da je ovotjedna epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu potrajala preko dva sata.

Valentina Miletić, Mateo Pukšar, Ivan Ljubić i Vlado Boban dobar dio vremena potrošili su na odgovaranja na pitanja gledatelja.

Naravno, tema broj jedan bila je situacija s Ivanom Perišićem i njegovo odstranjivanje iz momčadi koje je potpisao Hajdukov trener Gennaro Gattuso.

Nevjerojatno curenje informacija iz Hajduka

Što je dovelo da dođe do toga, kako je uopće moguće da u toliko mjeri cure informacije iz Hajduka i što biste napravili da ste na Perišićevom mjestu tek su neke od tema koje su obrađene uz ovaj slučaj.

Poslije dva kola imamo samo dva kluba s po šest bodova, to su Dinamo koji je opet u Osijeku slavio golom u sudačkoj nadoknadi i senzacionalni povratnik u ligu Šibenik.

Dinamo od prvog kola ne da vrh

S obzirom na to, očekivano se postavilo pitanje koliko će trojac Hajduk-Rijeka-Osijek moći pratiti ove sezone Zagrepčane.

Inače, vezano uz tu utakmicu Osijek - Dinamo, Pukšar se zgražao nad politikom Osječana koji su uveli brojne restrikcije s ciljem da spriječe dolazak većeg broja dinamovaca na stadion.

Osijekov autogol s restrikcijama

Kako ni među Osijekovim navijačima interes za ovaj dvoboj nije baš bio prevelik, dogodilo se da je na Opus Areni bilo nekoliko tisuća mjesta bilo - prazno.

Hajduk je kiksao na gostovanju kod Lokomotive, u utakmici u kojoj je igra Splićana bila neprepoznatljiva. Koja je uopće Gattusova filozofija nogometa, to tek trebamo saznati u nadolazećem razdoblju.

Senzacionalni Šibenčani

Rijeka je odigrala nulu u Varaždinu, Istra 1961 je bila bolja od Gorice, dok je Šibenik ispisao povijest kao jedini klub novajlija u ligi koji ima šest bodova nakon dva kola.

Pored pregleda HNL dvoboja, u ovoj epizodi pogledajte i osvrt na prve utakmice trećeg pretkola naših predstavnika u Europi, kao i najave uzvrata. Rijeka će u Švedsku, Osijek u Azerbajdžan dok će Hajduk dočekati slovački Ružomberok na Poljudu.

Na kraju epizode donosimo vam i rubriku Kladionica. Uživajte!