Nogomet
Nogomet

Turski novinar tvrdi da je Mourinho otpisao osmoricu igrača: Jedno ime privlači pozornost navijača Hajduka

Jose Mourinho ovog je ljeta preuzeo klupu turskog Fenerbahčea.

Jose Mourinho (Foto:Afp)

Fenerbahče je pod vodstvom novog trenera Josea Mourinha odradio ljetne pripreme, odigrali su četiri provjere i izgubili samo od Hajduka, a već za osam dana čeka ih prva utakmica sezone.

U sklopu 2. pretkola Lige prvaka čeka ih švicarski Lugano, koji ne bi trebao biti nesavladiva prepreka za tursku momčad koja polako priprema kadar za novu sezonu. Na tragu toga turski novinar Yagiz Sabuncouglu tvrdi da je Mourinho već sastavio listu igrača na koje ne računa.

Na listi se nalazi osam imena, na žalost navijača Hajduka nema Edina Džeke, no zato su tu Miha Zajc, Luan Peres, Miguel Crespo, Joao Pedro, Ryan Kent, Emre Morin, Umut Nayir i Rade Krunić, kojeg su Turci tek otkupili od Milana za 3,5 milijuna eura.

Od svih imena navijačima Hajduka najpoznatije je ono Umuta Nayira, koji je već odradio jednu sezonu na posudbi među Bijelima. Solidno je surađivao s Livajom, koji je tada igrao na desetki, istoj onoj poziciji na kojoj ga vide Gennaro Gattuso i Nikola Kalinić.

Stasiti turski napadač teško će do minutaže u Feneru, tako da je sasvim izgledna nova posudba ili pak transfer, a je li Poljud moguća destinacija, možemo samo nagađati.

Što se pak tiče Džeke i njegova statusa u Feneru, iz Turske stižu različiti signali. Za razliku od Sabuncouglua, Fanatik tvrdi da Mourinho više ne računa na Džeku, kojeg navodno vidi kao drugog napadača. Što je prava istina, a što puko nagađanje, pokazat će skoro vrijeme…

Evo koliko su Dani Olmo i društvo zaradili za osvajanje Eura

Morata nakon osvajanja Eura zahvalio Iniesti i igraču koji je odbio Srbiju: "Da nije bilo njih..."

Španjolska je spasila Euro i nogomet: Fantazija ispred robota i ubojica ljepote, Hrvatska je trebala puno bolje

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.