Nogomet
Nogomet

Jedan od najnezaboravnijih trenutaka u povijesti Milana: Cijeli San Siro naklonio se legendi

Brazilac Kaka na svojem vrhuncu bio je jedan od najboljih nogometaša svijeta, veznjak kojem se rijetko tko nije divio.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na vrhuncu svoje karijere, Kaka je bio toliko dominantan da je letio terenom i pretrčavao ljude kao na igrici. Bio je najbolji veznjak svijeta. Zato i ne čudi koliko je božanstvo postao među navijačima Milana, s kojim je postigao najveće uspjehe.

Osvajač Zlatne lopte 2007. godine igrao je za Milan od 2003. do 2009. godine, a zatim ponovno tijekom sezone 2013./2014.

Kaka je brzo postao popularan među navijačima Milana, osvojivši titulu prvaka Italije i Ligu prvaka s Rossonerima u trenucima kad je igrao spektakularan nogomet. Postigao je čak 70 golova u 193 nastupa kao vezni igrač.

Neymar više nije perolaki mršavac: Pogledajte kako se Brazilac u karanteni isklesao!

11 godina nakon što je primio najveću nagradu u europskom nogometu, vratio se u svoj Milan kao 36-godišnjak i stupio na teren prije utakmice s Romom te doživio nezaboravan trenutak kad su tisuće ustale i uzvikivale njegovo ime. Jedan od najvećih dočeka po povratku u bivši klub u povijesti.

Kaka je još u listopadu 2017. izjavio kako više ''ne osjeća radost u igranju nogometa kao što osjeća bol svaki put kada završi utakmicu''.

Ali, ostat će upamćen kao jedan od najvećih igrača svoje generacije.
S obzirom na to da mu je danas 38. rođendan, još jednom se prisjetite kako je izgledao trenutak kad se cijeli San Siro naklonio istinskoj legendi.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.