Nogomet
Nogomet

Trener Milana očaran Hajdukovim mladićima: ''Nekoliko njih je spremno za seniorski nogomet''

Ignazio Abate najavio je kakav Hajduk očekuje od 18 sati.

Juniori Hajduka (Foto:Vojko Basic/Cropix)

Hajduk i Milan sastaju se u polufinalu juniorske Lige prvaka od 18 sati, tekstualni prijenos uživo možete pratiti na našem portalu gol.hr.

Velika prilika za mladiće iz Splita da se zlatnim slovima upišu u povijest juniorske Lige prvaka. Izabranici Marijana Budimira spremni su se pohrvati s Milanom kojeg vodi bivša legenda kluba, Ignazio Abate.

Bišćan testira svoj savršeni skor u Dinamu na terenu kojeg jako voli: "U Puli smo pobijedili sve utakmice"

Bivši talijanski reprezentativac pridružio se Milanu još 1999. godine u mlađim kategorijama, a vjeran vojnik kluba ostao je i nakon igračke karijere, prvo je vodio U16 Milan, a od prošle godine preuzeo je juniorsku momčad.

Danas je Abate najavio dvoboj s Hajdukom, ali i nahvalio mladiće iz splitskog kluba.

''Poznajemo Hajduk vrlo dobro, pogledati smo velik broj njihovih utakmica i proanalizirali njihovu igru. Fizički su moćna momčad s četiri-pet jako dobrih pojedinaca. Kako ja vidim, dva ili tri igrača su im već spremna uskočiti u seniorski nogomet, težak je ovo suparnik za nas'', tvrdi Abate.

FOTO Gumene lutke, pivo i zezancija: Pogledajte kako se u Samoboru zabavljaju WRC obožavatelji iz cijelog svijeta

Hajdučki puk s nestrpljenjem očekuje 18 sati kada će u Ženevi istrčati Bili tići i nadamo se plasirati se u finale u koje se nešto ranije danas plasirao AZ Alkmaar nakon boljeg izvođenja 11-eraca protiv Sportinga iz Lisabona.