Nogomet
Nogomet

Istra u reprezentativnoj stanci dovela dva nova igrača, jedan ima čak 77 nastupa za reprezentaciju

Istra 1961 u reprezentativnoj stanci nije posve mirovala.

Istra 1961 (Foto:Duško Marušić/Pixsell)

Dva nova igrača u ovoj reprezentativnoj pauzi potpisala je Istra 1961. Na Aldo Drosinu su stigli Andre Poko i Luka Bogdan.

Poko je 31-godišnji veznjak koji je za reprezentaciju Gabona odigrao čak 77 utakmica.

"Andre je vezni igrač s velikm međunarodnim iskustvom koji je do sada nastupao u jakim klubovima i ligama te je profila koji smo duže tražili. Cilj je da sa svojim iskustvom pomogne našoj momčadi, jednoj od najmlađih u prvenstvu ove sezone. Krase ga izuzetna borbenost i srčanost, kao i čvrstina u duelima. Andre je došao izuzetno motiviran i svi zajedno željno iščekujemo njegove prve minute u Istrinom dresu", izjavio je sportski direktor Saša Bjelanović.

Bogdan, 28-godišnji splitski stoper koji je nekoć bio i hrvatski U-19 reprezentativac, trebao bi biti pojačanje za obranu.

"Dolaskom Luke kompletirali smo užu obranu na poziciji centralnog braniča. Radi se o igraču koji se po svojim karakteristika uklapa u profil koji želimo za tu poziciju. Luka poznaje trenera Tramezzanija jer su zajedno radili u Italiji te je veoma motiviran da što prije uđe u potreban natjecateljski ritam", predstavio ga je Bjelanović.

Istra 1961 se trenutno nalazi na šestom mjestu SuperSport HNL-a, a iza reprezentativne stanke će u subotu 19. listopada ugostiti Dinamo.

Dalić aktivirao novi pretpoziv: Vatreni se ozlijedio, evo tko će ga zamijeniti

Branko Ivanković s Kinom doživio četvrti uzastopni poraz: Australski Hrvat slavio u debiju

Mario Carević napustio Šibenik: Ostaje u SHNL-u i preuzima Goricu?

Želite gostujući dres Hrvatske? Evo što morate pogoditi

Španjolska i Madrid bruje o senzaciji: Nadal prelazi u nogomet i sjeda u najvruću fotelju?