Nogomet
Nogomet

Zrinjski preduhitrio Rijeku i doveo veliko pojačanje, Mostarci spremni za početak europskog puta

Mario Ćuže novi je igrač Zrinjskog.

Mario Ćuže (Foto:HŠK Zrinjski Mostar/Facebook)

Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar doveo je veliko pojačanje tik pred početak svog europskog puta, Mario Ćuže vratio se u Mostar nakon kratkog izleta u Zagrebu te stavio potpis na četverogodišnji ugovor s Plemićima.

Važno je istaknuti da je Zrinjski nadjačao Rijeku koja je također htjela vidjeti mladog krilnog napadača u svojim redovima, ali Ćuže se odlučio vratiti pomoći Zrinjskom u pohodu na grupnu fazu europskih natjecanja.

Na nagovor Modrića dolazi u Madrid! Turska tinejdžerska senzacija stigla na Bernabeu

Nakon sjajne sezone i dvostruke krune, trener Krunoslav Rendulić poveo je Mostarce na rane pripreme u Sveti Martin na Muri, a polako se rješava i igračka križaljka. Najzvučnije pojačanje je bivši junior Zrinjskog Zvonimir Kožulj, ali za veće ambicije trebati će širi igrački kadar.

Ivan Jukić i Slobodan Jakovljević su ozlijeđeni, a Uprava Zrinjskog radi punom parom da osigura pojačanja za predstojeće napore.

Plemići u svoj pohod na Europu kreću već sljedećeg tjedna kada ih dočekuje armenski prvak Urartu, a ako prođu u dvomeču, u sljedećem pretkolu Lige prvaka trebao bi ih čekati Slovan iz Bratislave koji je prošle sezone na nevjerojatan način izbacio Mostarce iz Konferencijske lige.

Dalić i HNS oduševljeni odlukom Vlade za Maksimir i Poljud: "Povijesni dan za hrvatski nogomet!"

Osim igračkog kadra, Zrinjski se vraća pod Bijeli brijeg nakon završenih radova na travnjaku koji će sada biti po svjetskim standardima.