Nogomet
Nogomet

Na Euru skupio 300 minuta i želi se vratiti na Poljud: Hoće li njegov klub popustiti?

Slovenski napadač Jan Mlakar želi se vratiti u Hajduk, ali sve ovisi o Pisi.

Jan Mlakar u dresu Slovenije (lijevo) (Foto:Afp)

 

Zahuktava se ljetni prijelazni rok na Poljudu. Emir Sahiti je otišao, Stipe Biuk samo što se nije vratio, a u Hajduku želi dovesti još jedno poznato ime!

Radi se o Janu Mlakaru, 25-godišnjem slovenskom napadaču koji je ljetos Split zamijenio Pisom i donio tri milijuna eura u poljudsku blagajnu.

Trebala je to biti stepenica više u njegovoj karijeri, no u talijanskom se drugoligašu nije uspio izboriti za minutažu, tako da se samo godinu dana kasnije aktualizirala priča o njegovu povratku.

Interes za obnovom suradnje je obostran, no sve zapinje zbog financijskih zahtjeva talijanskog kluba. Pisa je spremna pustiti Mlakara na posudbu, ali pod uvjetom da Splićani preuzmu njegovu cijelu plaću i uplate određeni dio odštete, piše Dalmatinski portal.

To baš i ne odgovara klubu s Poljuda, oni su spremni pokriti dio Mlakarove plaće, ali ne baš cijelu. Hoće li na kraju Talijani popustiti i smanjiti svoje zahtjeve, tek ćemo vidjeti, no svakako sve ovisi samo o njima.

Dodajmo kako je Mlakar imao zapaženu ulogu u slovenskom dresu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, skupio je gotovo 300 minuta, no to nije poboljšalo njegov status u Pisi...

Armada bakljama ozlijedila djevojčicu u Ljubljani, dječaka morali polijevati vodom zbog šoka

Dinamu stigla brutalna ponuda od 30 milijuna eura za Baturinu!?

Ronaldo odobrio povratak djeteta Hajduka: Bijeli na pragu velikog pojačanja u napadu