Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, strašno

Armada bakljama ozlijedila djevojčicu u Ljubljani, dječaka morali polijevati vodom zbog šoka

Iako su se mnogi nadali da te baklje nisu nikoga ozlijedile, nažalost jesu.

Armada u Ljubljani (Foto: Profimedia)

Ne prestaju se stišavati reakcije nakon huliganskog čina Armade na gostovanju u Ljubljani.

Armada je prekinula susret Olimpije i Rijeke. Bacali su baklje na sve strane, desetak ih je završilo na terenu, no nažalost, netko je kukavički gađao tribinu među kojima su bili ''obični'' navijači Olimpije. Dakle, ne oni zagriženi ultrasi slovenskog kluba.

Iako su se mnogi nadali da te baklje nisu nikoga ozlijedile, nažalost jesu. Kako doznaje SportNews, Armada je ozlijedila jednu djevojčicu i jednu gospođu na domaćoj tribini. Jedan dječak je doživio takav šok da su ga morali polijevati vodom da dođe sebi, a bilo je tu puno djece koja su povraćala od šoka.

''Ovaj dječak zove se Lan, fotkao sam ga prije tekme, sjedio je u blizini naših znanaca iz Jaruna koji su bili gosti Florucza. Kratko sam porazgovarao s njim. Lan je doživo toliki šok kada su navijači NK Rijeka bakljom gađali dio tribina na kojoj se i on nalazio, tom prilikom je jedna od dvije baklje koje su upućene u taj sektor ozlijedila jednu djevojčicu, dok je druga jednu gospođu navijačicu NK Olimpija Ljubljana. Dječak Lan (da ime mu je Lan i nije Jan) je doživio toliki šok da su ga polijevali vodom da dođe k sebi, kao i još neka djeca među kojima je bilo i onih koji su počeli povraćati od straha. Također doznajemo da je ona baklja koja je upućena na istočnu tribinu među mirne navijače Olimpije ozlijedila jednog dječaka.

Ovo više nije huliganstvo, prema nekima može se tretirati kao i terorizam, jer bacanje baklji među ljudsku masu čin je koji ne možemo ničim opravdati, ali je smišljen da nanese ozljede nekome iz te mase, pa stoga neka nadležne instucije pronađu one koji su to učinili i njihove pomagače kazne najstrožim kaznama.
Na svu sreću sinoć u Ljubljani nije se dogodila velika tragedija, a mogla je! Nikad nećemo saznati kakv trag će ostaviti doživljeni stres na djevojčice i dječake u njihovom budućem životu'', stoji u objavi SportNewsa.

 

 

Armada u Ljubljani VIDEO Slovenci zgroženi neredima Armade, kaos se proširio i oko stadiona: "Navijači su vam užasni, ne može se to događati pred djecom" divider

Armada VIDEO Armada u Ljubljani zazivala smrt Marka Livaje pred tisućama Slovenaca divider

Armada u Ljubljani Slovenska policija objavila nove detalje sukoba s Armadom: Što je bilo s redarima? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook