Nogomet
Nogomet

Transfer-bomba iz Crne Gore: Bivši napadač Cityja i Intera karijeru nastavlja na Rujevici

Crnogorski mediji plasirali su senzacionalnu priču kako će Stevan Jovetić postati novi igrač Rijeke nakon odlaska Franje Ivanovića.

Stevan Jovetić (Foto:Afp)

Nakon vijesti kako je Rijeka dogovorila prodaju Franje Ivanovića u Union Saint-Gilloise, pojavilo se pitanje tko će popuniti prazninu u napadu Rijeke.

Momčad s Kvarnera igra svoju utakmicu sezone protiv Olimpije u četvrtak, a u Ljubljanu stižu bez prednosti iz domaće utakmice.

Jedini detalj koji je ostao sporan oko transfera Ivanovića bio je hoće li mu belgijski klub dopustiti da ostane do velike utakmice u Sloveniji. Kako dani odmiču, čini se sve vjerojatnije kako će hrvatski U21 reprezentativac nastupiti za Rijeku.

Ivanovića na Rujevici mijenja Jovetić?

Međutim, crnogorski mediji plasirali su priču kako će Ivanovića na Rujevici zamijeniti bivši napadač Manchester Cityja i Intera, Stevan Jovetić.

Rekordni strijelac crnogorske reprezentacije trenutno je bez kluba nakon što je kao slobodan igrač napustio Olympiacos u sprnju. Trenutno trenira u svojoj domovini s Budućnosti, ali navodno tamo neće nastaviti karijeru.

Uprava Rijeke je navodno kontaktirala 34-godišnjeg napadača, a on je prihvatio poziv s Rujevice. Cijeli transfer će postati služben nakon play-offa s Olimpijom, barem tako tvrde crnogorski mediji.

Potpis Stevana Jovetića bio bi veliko pojačanje za Rijeku, ovdje se radi o renomiranom napadaču koji je igrao za Manchester City, Inter, Sevillu, Monaco... Također, Jovetić je upisao 78 nastupa za reprezentaciju Crne Gore za koju je zabio rekordnih 36 pogodaka.

Katastrofalne vijesti: Mario Vušković suspendiran zbog dopinga do 2026. godine!

Sjajne vijesti za Hrvatsku: Mektić i Pavić zajedno na Davis Cupu u Varaždinu

Jokić suigračima poklonio skupocjene satove koji koštaju kao bolji automobili: Evo što piše na njima