Nogomet
Nogomet

Jedan od najvećih sportaša svih vremena došao pogledati Ronaldov hat-trick, a društvene mreže poludjele: "Dva GOAT-a"

Najbolji igrač američkog nogometa u povijesti Tom Brady došao je pogledati europsku inačicu na utakmici Uniteda i Spursa.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Legenda američkog nogometa Tom Brady bio je na utakmici Manchester Uniteda i Tottenhama te svjedočio hat-tricku Cristiana Ronalda.

Brady je s tribina Old Trafforda gledao kako portugalski čarobnjak zabija sva tri gola u pobjedi 3:2 protiv Spursa u subotu. Peterostruki dobitnik Zlatne lopte načeo je rezultat bombom iz udaljenosti u prvom dijelu, zatim je vratio vodstvo svojih poslije izjednačenja Harryja Kanea, a svoju čudesnu predstavu zaključio je golom za pobjedu u 81. minuti.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Oduševio ga Ronaldo

Brady je izgleda bio oduševljen Ronaldom jer je objavio GIF zvijezde Man Uniteda na Twitteru. Poslije utakmice Ronaldo i Brady su se pozdravili na travnjaku, a čudesan trenutak Internet je ovjekovječio komentarima.

Hat-trick Cristiana Ronalda za Manchester United: Na Old Traffordu je pao Tottenham

"Dva GOAT-a.“

Inače, Tom Brady je na koncu prošle sezone NFL zaključio svoju čudesnu igračku karijeru koja je trajala više od dva desetljeća i u kojoj je osvojio sedam Super Bowla i smatraju ga najvećim igračem američkog nogometa svih vremena, odnosno jednim od najvećih američki sportaša u povijesti.

"Evo nas na Old Traffordu, Cristiano Ronaldo protiv Harryja Kanea. Možda stisnem šaku, ako zabije Harry, ali danas sam za Manchester United", objavio je na društvenim mrežama.